Wat voor coach ben ik

Ik ben een enthousiaste, open, rustige, analytische, warme, doortastende loopbaancoach. Ik geloof in kansen grijpen als ze langskomen, in altijd blijven leren en het beste uit jezelf halen.

Ik ben nieuwsgierig en geïnteresseerd in mensen, hun mogelijkheden en hun keuzes. Coachen en verbinden is iets wat ik van nature altijd al doe en waarin ik mij zowel persoonlijk als professioneel in heb ontwikkeld. In mijn werk als loopbaancoach wil ik anderen faciliteren ook het beste uit zichzelf te halen. Door het (leren) kennen van je eigen kwaliteiten, je uitdagingen en je diepste waarden, kun je je eigen loopbaan vormgeven.

Als loopbaancoach neem ik veel ervaring en een netwerk uit mijn eigen werkverleden mee.
Door mijn vak als zangeres heb ik geleerd onder hoge druk te presteren. Ik weet hoe het is om heel gedisciplineerd, met hart en ziel te werken. Ook ken ik de twijfels en onzekerheid over de duurzaamheid van het werken in de culturele sector. Deze twijfels hebben mij altijd aangezet tot actie, het verkennen van mogelijkheden en het grijpen van kansen.

wat voor coach ben ik - coach josé kamminga - loopbaancoach hoogland - zin in je loopbaan - zininjeloopbaan - achtergrond van mijzelf

Naast mijn werk als klassiek zangeres, zangcoach en koordirigent heb ik altijd uitdagingen gezocht zodat ik me verder kon ontwikkelen en mijn kansen op de arbeidsmarkt kon vergroten.

Ik heb naast mijn baan in het Groot Omroepkoor een Bachelor Management afgerond waarbij ik me heb gespecialiseerd in omgaan met veranderingen in organisaties en duurzame inzetbaarheid. Daarna heb ik een post HBO opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach gedaan bij Vista Nova. Ik ben na mijn diplomering gestart met mijn eigen onderneming.

 

Ervaringen van klanten

Opdrachtgevers

VOF Cultuur en Werk
Gradusgroep in Amersfoort