Wanneer zoek je een loonbaancoach?

Je loopbaanvraag is altijd specifiek en persoonlijk en soms zal je vraag nog niet helder zijn als je contact zoekt met een loopbaancoach. Voorbeelden van vragen die je in je loopbaan tegen kunt komen en waar coaching je verder in kan brengen zijn:

  • Wat is een logische volgende stap in mijn carrière?
  • Wat wil ik nou écht?
  • In mijn werk is het hollen of stilstaan. Hoe krijg ik meer structuur in mijn leven en werk?
  • Hoe houd ik balans tussen mijn werk en mijn privéleven?
  • Ik kan mijn huidige werk niet meer doen, wat nu?
  • Wat kan ik nog meer, wat zijn mijn kwaliteiten en talenten?
  • Ik weet wat ik wil, maar hoe kom ik daar?
  • Wanneer ben ik tevreden met m’n baan?
  • Kan ik zelfstandig ondernemer worden?
  • Hoe vind ik het plezier weer terug in mijn werk?
  • Mijn werk kost me zo veel energie. Hoe komt dat en wat kan ik eraan doen?
  • Hoe kan ik mijn dromen omzetten naar een haalbaar loopbaanperspectief?
  • Waarom loop ik steeds tegen dezelfde dingen aan in mijn streven om iets te bereiken?

wanneer zoek je een loopbaancoach - loopbaancoach josé kamminga hoogland - zin in je loopbaan - loopbaanvragen - zininjeloopbaan

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Je kunt mij bellen of het contactformulier invullen om een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek te plannen. In dit gesprek kun je je vragen en twijfels neerleggen. We verkennen je vraag en zetten wellicht samen de eerste stappen. Wie weet heb je net het duwtje in de rug nodig om je met hernieuwde energie op je loopbaan te storten. Het kan ook een aanzet zijn voor verder onderzoek naar je mogelijkheden, zodat je met meer zin in je loopbaan je toekomst tegemoet kan gaan.